Ajankohtaista

Partio alkaa taas

Partiolippukunta Mustat Veljet ja sisarlippukuntamme Kirisiskot kutsuvat kaikki uudet ja vanhat jäsenet maanantaina 16.8.2021 syyskauden aloitustilaisuuteen partiokolon edustalle Munkkiniemen kirkon luo, Tiilipolku 6. Siellä on mahdollisuus tavata ikäkausiryhmien johtajia ja muita partiolaisia, ilmoittautua mukaan taikka tarkistaa ja päivittää jäsenrekisterissä olevia tietojaan. Partio alkaa taas -tilaisuus järjestetään alustavasti klo 18–20; tarkempi aika ilmoitetaan tuonnempana. Tervetuloa!

Mustien Veljien jäseneksi voi oikein hyvin ilmoittautua myös täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen.

Ryhmien syksyn 2021 kokousajat päivitetään Toimintaryhmät-sivulle lähiaikoina, kun ne on saatu sovittua.


* * *

Vartiot ja laumat kokoontuvat lukukausien aikana viikoittain omien johtajiensa johdolla ja tekevät retkiä metsään ja kämpällemme Ojakkalaan. 

Lippukunnan vuosittain toistuvia tapahtumia ovat muun muassa ilmoittautumistilaisuus elokuussa, myyjäiset marraskuussa, itsenäisyyspäivän lupauksenanto ja kesäleiri (yleensä heinä- ja elokuun vaihteessa). 
Lisäksi järjestämme muun muassa talvileirejä, ikäkausi- ja lippukuntaretkiä, ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssin samoajaikäisille, ensiapukoulutusta johtajille ja partiotaitokilpailu Päärynärockia. 
Mustilla Veljillä on myös suunnistustoimintaa ja olemme osallistuneet Jukolan Viestiin viimeisenä kolmena vuonna.

Myös Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tapahtumasivulta löytyy runsaasti hyvää, hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa kiinnostuneille.