Ajankohtaista

Adventtikalenterit myynnissä

Mustat Veljet myyvät taas partiolaisten adventtikalentereita!

Jollet pääse ostamaan kalenteria lähipiirisi partiolaiselta, voit tulla ma 19.10. alkaen ostoksille partiokolollemme Tiilipolku 6:een (Munkkiniemen kirkon kellaritiloissa) ma–to klo 18.20–18.40. Myös kortilla voi maksaa (kunhan vain laite toimii) tai MobilePaylla.

Voit myös tilata kalenterin netistä (omalla tilauslomakkeellamme saat halvemmat postikulut kuin valtakunnallisessa verkkokaupassa):

     http://bit.ly/kissmv-kalenterit-2020

Kiitos tuesta!


Koronavirusepidemian vaikutuksia

(päivitetty 18.10.2020)

Koronaviruksen aiheuttama epidemia kiihtyy pääkaupunkiseudulla uhkaavasti, minkä vuoksi olemme lippukuntiemme hallituksen kesken sopineet seuraavista linjauksista asian tiimoilta:

Ulkoileminen on aina iso osa partiota, tänä syksynä kuitenkin vielä normaaliakin enemmän. Kaikki kokoukset pidetään ulkona, ellei toisin mainita. Pidättehän siis huolen, että lapsenne lähtevät kokoukseen kunnon ulkovaatteissa kohtaamaan syksyn koleat ja joskus myös sateiset illat.

Lisäksi seuraamme HUS:in antamaa maskisuositusta, eli kaikki yli 13-vuotiaat pitävät maskeja sisätiloissa, mikäli niihin mennään, ja tarvittaessa myös ulkona. Maskeja ja käsidesiä löytyy kololta, mutta toki omia maskeja saa käyttää.

Kokouksiin edelleen vain täysin terveenä! Pidetäänhän huolta itsestämme ja toisistamme.

* * *

Vartiot ja laumat kokoontuvat lukukausien aikana viikoittain omien johtajiensa johdolla ja tekevät retkiä metsään ja kämpällemme Ojakkalaan. 

Lippukunnan vuosittain toistuvia tapahtumia ovat muun muassa ilmoittautumistilaisuus elokuussa, myyjäiset marraskuussa, itsenäisyyspäivän lupauksenanto ja kesäleiri (yleensä heinä- ja elokuun vaihteessa). 
Lisäksi järjestämme muun muassa talvileirejä, ikäkausi- ja lippukuntaretkiä, ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssin samoajaikäisille, ensiapukoulutusta johtajille ja partiotaitokilpailu Päärynärockia. 
Mustilla Veljillä on myös suunnistustoimintaa ja olemme osallistuneet Jukolan Viestiin viimeisenä kolmena vuonna.

Myös Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tapahtumasivulta löytyy runsaasti hyvää, hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa kiinnostuneille.