Ajankohtaista

Lippukunnan viikkotoiminta on nyt kesälomalla ja alkaa taas koulujen alettua elokuun puolivälin paikkeilla. Tietoa syksyn 2018 aloitustapahtumasta sekä syyskauden ryhmistä ja niiden kokousajoista tulee näille sivuille elokuun alkupuolella. 

Lippukuntamme osallistuu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Kliffa 2018 -piirileirille 23.-31.7.2018. Leiriä koskevissa asioissa voi olla yhteydessä Mustien Veljien leiriyhteyshenkilöön Kenrick Binghamiin (p. 050 505 3669) tai leirilippukuntamme johtajaan Henri Salmeen (p. 045 1222 456), etunimi.sukunimi@partio.fi.

* * *

Vartiot ja laumat kokoontuvat lukukausien aikana viikoittain omien johtajiensa johdolla ja tekevät retkiä metsään ja kämpällemme Ojakkalaan. 

Lippukunnan vuosittain toistuvia tapahtumia ovat muun muassa ilmoittautumistilaisuus elokuussa, myyjäiset marraskuussa, itsenäisyyspäivän lupauksenanto ja kesäleiri (yleensä heinä- ja elokuun vaihteessa). 
Lisäksi järjestämme muun muassa talvileirejä, ikäkausi- ja lippukuntaretkiä, ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssin samoajaikäisille, ensiapukoulutusta johtajille ja partiotaitokilpailu Päärynärockia. 
Mustilla Veljillä on myös suunnistustoimintaa ja olemme osallistuneet Jukolan Viestiin viimeisenä kolmena vuonna.

Myös Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tapahtumasivulta löytyy runsaasti hyvää, hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa kiinnostuneille.