Ajankohtaista

Syksyn 2019 toiminta

Tervetuloa uudet ja vanhat Mustat Veljet aloittamaan syyskausi ja tapaamaan Kirisiskojen ja Mustien Veljien johtajia ilmoittautumistilaisuudessa ma 26.8.2019 klo 18–19 partiokolon edustalla (huonon sään sattuessa kololla)!

Jos et pääse ilmoittautumistilaisuuteen, voit myös tulla suoraan ryhmäsi kokoukseen. Uudet jäsenet, jutelkaa ryhmien johtajien kanssa joko ilmoittautumistilaisuudessa tai ensimmäisissä kokouksissa, joihin pääsette, ja muistakaa joka tapauksessa täyttää jäsenhakemuslomake. (Oletamme, että viime vuonna partiossa olleet jatkavat ikäkautensa mukaisessa ryhmässä – mahdollisista muutoksista pitää ilmoittaa jäsenrekisterinhoitajalle.)

* * *

Vartiot ja laumat kokoontuvat lukukausien aikana viikoittain omien johtajiensa johdolla ja tekevät retkiä metsään ja kämpällemme Ojakkalaan. 

Lippukunnan vuosittain toistuvia tapahtumia ovat muun muassa ilmoittautumistilaisuus elokuussa, myyjäiset marraskuussa, itsenäisyyspäivän lupauksenanto ja kesäleiri (yleensä heinä- ja elokuun vaihteessa). 
Lisäksi järjestämme muun muassa talvileirejä, ikäkausi- ja lippukuntaretkiä, ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssin samoajaikäisille, ensiapukoulutusta johtajille ja partiotaitokilpailu Päärynärockia. 
Mustilla Veljillä on myös suunnistustoimintaa ja olemme osallistuneet Jukolan Viestiin viimeisenä kolmena vuonna.

Myös Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tapahtumasivulta löytyy runsaasti hyvää, hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa kiinnostuneille.