AJANKOHTAISTA

Syksyn 2024 alustavat kokousajat on päivitetty Toimintaryhmät-sivulle.

* * *

Olemme löytäneet lippukunnallemme uuden kolon Hollantilaisentie 32:sta. Kolo on aika paljon pienempi kuin entinen tilamme Munkkiniemen kirkon kellarissa, mutta silti meillä on joitakin kalustetarpeita. Jos teiltä löytyy jotakuinkin ehjä ja tukevan tuntuinen sohva, josta tahtoisitte luopua, niin ottakaa mieluusti yhteyttä esim. sähköpostilla kissmv ät lista.partio.fi.

* * *

Uudet jäsenet ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme viikkokokoukseen ja puhumaan sen yhteydessä ryhmän johtajan kanssa. Täyttäkää myös jäsenhakemuslomake!

* * *

Vartiot ja laumat kokoontuvat lukukausien aikana viikoittain omien johtajiensa johdolla ja tekevät retkiä metsään ja kämpällemme Vihdin Ojakkalaan. 

Lippukunnan vuosittain toistuvia tapahtumia ovat muun muassa ilmoittautumistilaisuus elokuussa, myyjäiset marraskuussa, itsenäisyyspäivän lupauksenanto ja kesäleiri (yleensä heinäkuussa).

Lisäksi järjestämme muun muassa  talvileirejä, ikäkausi- ja lippukuntaretkiä, ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssin samoajaikäisille, ja mm. ensiapukoulutusta johtajille.

Mustilla Veljillä on myös suunnistustoimintaa ja olemme osallistuneet Jukolan viestiin monena vuonna.

Myös Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tapahtumasivulta löytyy runsaasti hyvää, hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa kiinnostuneille.

Toimintakalenterissa käytetyt ikäkausien lyhenteet:

Ryhmien jakautuminen ikäkausiin on kuvattu Toimintaryhmät-sivulla.