AJANKOHTAISTA

Partio alkaa taas!

Lippukuntamme kolo Munkkiniemen kirkon kellarissa (Tiilipolku 6) ei toistaiseksi ole käytettävissämme kokoustilana. Syy tähän liittyy rakennuksen lähestyvään korjaukseen (mutta tämä ei tarkoita sisäilmaongelmia). Etsimme parhaillamme väistötiloja, ja kaikki vinkit väistötiloiksi ovat lämpimästi tervetulleita lippukunnanjohtajalle tai hänen apulaiselleen taikka sähköpostilla osoitteeseen kissmv ät lista.partio.fi.

* * *

Uudet jäsenet ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme viikkokokoukseen ja puhumaan sen yhteydessä ryhmän johtajan kanssa. Täyttäkää myös jäsenhakemuslomake!

* * *

Vartiot ja laumat kokoontuvat lukukausien aikana viikoittain omien johtajiensa johdolla ja tekevät retkiä metsään ja kämpällemme Vihdin Ojakkalaan. 

Lippukunnan vuosittain toistuvia tapahtumia ovat muun muassa ilmoittautumistilaisuus elokuussa, myyjäiset marraskuussa, itsenäisyyspäivän lupauksenanto ja kesäleiri (yleensä heinäkuussa).

Lisäksi järjestämme muun muassa  talvileirejä, ikäkausi- ja lippukuntaretkiä, ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssin samoajaikäisille, ja mm. ensiapukoulutusta johtajille.

Mustilla Veljillä on myös suunnistustoimintaa ja olemme osallistuneet Jukolan viestiin monena vuonna.

Myös Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tapahtumasivulta löytyy runsaasti hyvää, hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa kiinnostuneille.

Toimintakalenterissa käytetyt ikäkausien lyhenteet:

Ryhmien jakautuminen ikäkausiin on kuvattu Toimintaryhmät-sivulla.